Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Dokumenty > Ke stažení > Výtvarná a pěvecká soutěž 2023

Výtvarná a pěvecká soutěž 2023



Vyvěšeno: 13. 2. 2023

Na 30.března plánujeme výtvarnou a pěveckou soutěž pro žáky základních škol z Vítkova a okolí. Letošním tématem výtvarné části je

100.výročí založení studia Walt Disney company, kreslit a malovat se budou postavy a výjevy z filmů a pohádek korporace Disney               (Marvel, Pixar, Lucasfilm, 20th Century Fox…)

V přílohách najdete propozice, přihlášky, GDPR a také seznam nejznámějších filmů korporace Disney.

The Walt Disney Company (často zkráceně Disney) je americký nadnárodní mediální a zábavní konglomerát se sídlem v BurbankuKalifornii. Založili ho bratři WaltRoy Disneyovi 16. října 1923 jako původně animované studio Disney Brothers Studio, později Walt Disney Productions. Brzy se The Walt Disney Company stala jedním z největších hollywoodských studií (Walt Disney Pictures, Pixar, Marvel, Lucasfilm a 20th Century Fox) a vlastníkem několika televizních stanic včetně ABCESPN. První a nejznámější animovaná postavička studia Disney, Mickey Mouse, je oficiální maskot The Walt Disney Company. Postava Mickey Mouse vznikla v roce 1928 a podle amerických zákonů je dodnes chráněna autorskými právy .

 

Přílohy:


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 13. 02. 2023 20:30